Yksilöllinen mittapaita juuri sinulle

Mittatilauspaita on paita, joka valmistetaan juuri sinun omilla mitoilla. Mittatilauspaidan tärkein ominaisuus on sen istuvuus, joka sopii täydellisesti juuri sinun vartalollesi. Paidan malli sekä materiaali on täysin valittavissasi. 

 Vaikka valmispaita saattaisi sopia, pienillä  muutoksilla saadaan istuvuus paljon paremmaksi. Mittapaidan muutoksilla saamme esimerkiksi hihat juuri oikeaan mittaan ja vyötärön sopivaksi. Myös kaulus saadaan säädettyä juuri sopivaksi.

Mittojen mukaan valmistettu paita on tehty sinun mitoillasi juuri sinulle. Valmispaita voi näyttää hyvältä, mutta mittojesi mukaan valmistettu paita näyttää ja tuntuu hyvältä myös liikkuessasi, sillä se mukailee luontevasti kehoasi.

Näin paitasi valmistuu

01.

Kangas

Hahmotellaan paitasi malli - kangas, kaulukset, kalvosimet ja muut yksityiskohdat.

02.

Mittaus

Otetaan tarkat mitat sinusta, jotta paidasta tulee istuva ja mukava käyttää.

03.

Ompelu

Saat uuden paitasi neljän viikon kuluttua mittauksesta.

Mittapaita mallin päällä

Valikoima

Kauluspaidoissa kangasvaihtoehtoja on satoja erilaisia. Valikoimasta löytyy varmasti mieleisiä kankaita niin klassiseen miesten pukeutumiseen kuin rennompaankin tyyliin.

Jokainen kauluspaita suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakas voi vaikuttaa esimerkiksi niin kauluksen malliin kuin rannekkeisiin. Myös paljon muita yksityiskohtia on valittavana. Yhdessä asiakkaan kanssa sovimme sopivan istuvuuden paidalle, jolloin saat juuri niin istuvan paidan kun haluat.

Osa tuotteista on tilaustuotteita.

Varaa aika

Haluatko uuden mittapaidan? Varaa aika sovitukseen ja tule käymään. Tervetuloa!

Aukioloajat

Ma, ke – klo 9-13
Ti, to, pe – klo 11-18

Sijainti

Munkkiniemen puistotie 18
00330 Helsinki

Yhteystiedot

Puhelin: +358 40 871 8490
Sähköposti: niko@vaatturi.fi

Shopping Cart
Scroll to Top